Speed Pro respecta dreptul fiecarui individ la confidentialitate. Vom colecta si vom folosi informatii colectate prin intermediul site-ului nostru numai in termenii stipulati aici. 

Colectarea informatiilor

Speed Pro colecteaza informatii prin intemediul site-ului. Colectam si inregistram automat urmatoarele informatii referitoare la vizitatorii nostri:

1. Furnizorul tau de internet.
2. Referinta (pagina web de la care ai ajuns pe site-ul nostru).
3. Tipul de browser folosit.
4. Informatii legate de sistemul de operare folosit pe calculatorul tau.
5. Paginile si fisierele pe care le-ai vizualizat pe site-ul nostru.

Colectam de asemenea unele informatii identificabile personal pe care utilizatorii nostri le divulga. Speed Pro nu se adreseaza copiilor si nu cerem copiilor sub 14 ani sa divulge informatii personale. 

Informatii utilizate

Informatiile colectate de Speed Pro vor fi folosite la dezvoltarea unor legaturi normale si eficiente cu tine in calitate de client al Speed Pro. Numai utilizatorii care ne vor furniza informatiile necesare vor beneficia de serviciile noastre.
Nu impartim date indentificabile cu parti terte.
Daca regulamentul cu privire la colectarea informatiilor sau a utilizatorilor se schimba, aceste schimbari se vor plasa doar in acest document. 

Accesul la informatie

Speed Pro mentine acuratetea informatiilor prin metode standard de colectare si contabilitate. Informatia este tinuta in baza noastra de date pentru scopuri legale pe o perioada de 3 ani de la ultima data de la inregistrare. 

Rezolvarea divergentelor

Daca apar divergente, utilizatorii pot contacta Speed Pro vizitand pagina noastra de contact. Dorim rezolvarea oricaror divergente cat mai repede si mai eficient. In cazul in care doriti sa raportati o frauda va rugam sa ne contactati